A A A K K K
для людей із порушенням зору
Липоводолинська громада
Сумська область, Роменський район

ПОНАД 900 ПРАЦЮЮЧИХ ТА ЧЛЕНІВ ЇХ РОДИН СУМЩИНИ ПЕРЕДБАЧЕНО ЗАБЕЗПЕЧИТИ ЦЬОГОРІЧ РЕАБІЛІТАЦІЙНИМ ЛІКУВАННЯМ ЗА КОШТИ ФОНДУ СОЦІАЛЬНОГО СТРАХУВАННЯ УКРАЇНИ

Дата: 19.05.2021 20:23
Кількість переглядів: 221

Фото без описуУправління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Сумській області та його відділення проводять активну роботу по реалізації прав застрахованих осіб, тобто працюючих, та членів їх сімей  на реабілітаційне лікування у санаторно-курортних закладах після перенесених захворювань і травм. На ці цілі нинішнього року передбачено понад 11мільйонів гривень для відновлення здоров’я більше, ніж 900 осіб. З початку року на реабілітаційне лікування у санаторно-курортні заклади України вже направлено 124 застраховані особи та члени їх сімей.

Нагадуємо, що кожна застрахована особа має право на лікування в реабілітаційному відділенні санаторно-курортного закладу відповідно до медичних показань за рекомендацією лікуючого лікаря та за наявності висновку лікарсько-консультативної комісії лікувально-профілактичного закладу, клініки медичної науково-дослідної установи або жіночої консультації.

Застрахована особа з порушенням перебігу вагітності може направлятися в реабілітаційне відділення санаторно-курортного закладу безпосередньо із жіночої консультації.

Продовження лікування на базі санаторно-курортних закладів дозволяє не лише швидше відновитись після операцій, перенесених захворювань або травм, але й упередити можливі загострення та первинну інвалідність.

Застрахована особа має право вільного вибору реабілітаційного відділення санаторно-курортного закладу відповідно до медичних показань за   профілем медичної реабілітації.

Перелік санаторно-курортних закладів у розрізі профілів медичної реабілітації для відшкодування витрат за надані застрахованим особам послуги із реабілітаційного лікування розміщується на офіційному веб-сайті Фонду.

З початку 2021 року Недригайлівським відділенням УВД ФСС України у Сумській області медичною реабілітацією на базі санаторно-курортних закладів за рахунок коштів Фонду забезпечено 6 застрахованих осіб на суму 92,8 тис.грн.

За профілями лікування:

- 1 особа  - цукровий діабет,

- 4 особи - м’язово - скелетна реабілітація,

- 1 особа по нейрореабілітації.

Недригайлівське відділення продовжує роботу із забезпечення застрахованих осіб та членів їхніх сімей реабілітаційним лікуванням у відділеннях санаторно – курортних закладів після перенесених захворювань і травм за рахунок коштів Фонду.

За більш детальною інформацією звертайтесь за адресою: смт Недригайлів, вул. Щебетунів, 26, або за телефонами (05455) 52127, 52668.

Людмила Гончаренко – начальник Недригайлівського відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Сумській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь