A A A K K K
для людей із порушенням зору
Липоводолинська громада
Сумська область, Роменський район

КОНКУРСНИЙ ВІДБІР

Дата: 22.04.2021 11:42
Кількість переглядів: 320

Фото без описуКонкурсна комісія з відбору суб'єктів оціночної діяльності Липоводолинської селищної ради ого­лошує КОНКУРСНИЙ ВІДБІР суб'єктів оціночної діяльності для визначення вартості об'єкта нерухомого майна: 

1. Нежитлове приміщення, розташований за адресою: Сумська область, Роменський район смт Липова Долина вул. Полтавська 27, що перебуває на балансі Липоводолинської селищної ради.

  • Балансова залишкова вартість 0 грн.
  • Загальна площа об’єкту нерухомості – 55,5 м2.
  • Мета проведення оцінки - визна­чення вартості нерухомого майна.
  • Дата, на яку проводиться оцінка майна – 01 травня 2021 р.
  • Очікувана найбільша ціна надання послуг з оцінки об’єкта оцінки –  до 4,5 тис. грн.
  • Дата проведення конкурсного відбору – 13 травня 2021 р.
  • Кінцевий термін подання документів – 12 травня 2021 р.

На розгляд комісії претенденти подають документи, передбачені пунктом 5 розділу II «Положення про кон­курсний відбір суб'єктів оціночної діяльності», затверджено­го наказом Фонду державного майна України від 31.12.2015 № 2075 в редакції від 13.03.2020 року.

Конкурсна документація претендента подається в запечатаному конверті до Липоводолинської селищної ради за чотири робочі дні до оголошеної дати проведення конкурсу (включно) і складається з:

  • конкурсної пропозиції, запечатаної в окремому конверті, в якій зазначено також строк виконання робіт (у календарних днях), якщо його не було визначено в інформації про оголошення конкурсу. Пропозиція щодо ціни надання послуг з оцінки подається з урахуванням усіх податків, які сплачує претендент згідно із законом;
  • документів щодо практичного досвіду виконання робіт з оцінки разом із заповненою інформацією щодо досвіду суб’єкта оціночної діяльності та (або) оцінювачів, які будуть залучені до виконання робіт з оцінки майна та підписання звіту про оцінку майна;
  • підтвердних документів.

На конверті слід зазначити: «На конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності», а також зазначити назву об’єкта оцінки, щодо якого буде проводитися конкурсний відбір суб’єкта оціночної діяльності, та найменування юридичної особи або прізвище, ім’я, по батькові фізичної особи - підприємця, який подає конкурсну документацію.

До підтвердних документів, поданих на конкурс, належать:

  • заява про участь у конкурсі з відбору суб’єктів оціночної діяльності за встановленою формою;
  • інформація про претендента;

Інформація про претендента містить:

  • наявність спеціального дозволу на провадження діяльності, пов’язаної з державною таємницею;
  • інформацію про оцінювачів, що перебувають у трудових відносинах з претендентом, а також яких він залучає до надання послуг з оцінки та підписання звіту про оцінку майна: кваліфікація, стаж роботи, членство у саморегулівних організаціях оцінювачів, наявність відповідної форми допуску до державної таємниці тощо.

Інформація про замовника та адреса конкурсної комісії: Липоводолинська селищна рада, адреса: Сумська область, Роменський район, смт Липова Долина, вул. Роменська, 10; тел. 0(5452)5-12-71,  5-14-69,  електронна адреса: ldol_sr@ukr.net

Інформація про платника робіт з оцінки: Липоводолинська селищна рада, адреса: Сумська область, Роменський район, смт Липова Долина, вул. Роменська, 10; тел. 0(5452)5-12-71, 5-14-69, електронна адреса: ldol_sr@ukr.net.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь