A A A K K K
для людей із порушенням зору
Липоводолинська громада
Сумська область, Роменський район

ПРАЦІВНИКИ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ДОЛУЧИЛИСЬ ДО ЗАХОДУ ІЗ БЛАГОУСТРОЮ

Дата: 01.04.2021 16:49
Кількість переглядів: 493

Фото без описуТрадиційно з настанням весни на території громади проводяться санітарні дні. Не став винятком і поточний рік.

У  рамках Всеукраїнського місячника благоустрою жителі Липоводолинської громади, працівники установ та організацій взяли участь у впорядкуванні прилеглих територій, прибиранню  центра селища, парку та зелених зон. Та й погода видалася напрочуд сонячною і весняною, яка сприяла прибиранню. То ж робота кипіла, а особливо в центрі селища.

Сьогодні, 1 квітня, колектив Липоводолинської селищної ради долучився до участі у наведенні санітарного порядку та благоустрою територій.

Зазначемо, що активну участь по прибиранню громадських місць, кладовищ та місць стихійних сміттєзвалищ взяли і жителі старостинських округів.  Організаторами в переважній більшості  були старости відповідних округів  та небайдужі жителі сіл.

Люди впорядковують не тільки території державних установ, але й власні обійстя. Звичайно, ще багато роботи з приведення у належний стан наших вулиць. Але весняні теплі дні тільки почалися і є підстави вважати, що впродовж місяця відповідальні жителі об'єднаної громади очистять наші вулиці та власні подвір'я від сміття, а селищна рада буде сприяти в проведенні цих заходів. Адже праця, як відомо, об'єднує людей, а зміна трудової діяльності – це і є найкращий відпочинок.

Керівництво Липоводолинської селищної ради висловлює вдячність тим, хто вже долучився до місячника благоустрою і сподівається на підтримку громадськості в майбутньому.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь