A A A K K K
для людей із порушенням зору
Липоводолинська громада
Сумська область, Роменський район

ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ СЕЛИЩНОЇ КОМІСІЇ З ПИТАНЬ ТЕХНОГЕННО-ЕКОЛОГІЧНОЇ БЕЗПЕКИ ТА НАДЗВИЧАЙНИХ СИТУАЦІЙ

Дата: 24.03.2021 16:05
Кількість переглядів: 575

Фото без опису

Сьогодні, 24 березня 2021 року відбулося засідання селищної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. На виконання рішення обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, розглянуто питання щодо введення обмежувальних протиепідемічних заходів на території Липоводолинської громади відповідно до «червоного» рівня епідемічної небезпеки. 

За інформацією головного лікаря КНП «Липоводолинський центр первинної медико-санітарної допомоги» Віталіни ОЛІЙНИК всього, з початку пандемії, на території громади зафіксовано 567 підтверджених випадків захворювання на гостру распіраторну інфекцію, спричинену SARS-CoV-2, з них – 33 дітей. Продовжують хворіти - 21 особа, померло - 7. Також, розпочато другий етап вакцинації серед медичних працівників та формується список підлягаючого контингенту на всі етапи вакцинації від гострої респіраторної хвороби COVID-19. Головний лікар зазначила, що медичні працівники КНП «Липоводолинський центр первинної медико-санітарної допомоги» проходять тренінги для проведення вакцинації проти COVID-19.

Начальнику Липоводолинського сектору управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області Андрію СМІТІЇ та директору КП «ЖКГ «Липоводолинське» Олексію ФЕДЧУНУ доручено взяти на контроль підготовку техніки та поповнення матеріального резерву для застосування, у разі необхідності, додаткових протиепідемічних заходів.

Сектору поліцейської діяльності №1 (с. Липова Долина) відділення №1 (с. Недригайлів) Роменського районного відділу поліції ГУНП у Сумській області, Липоводолинському відділу Роменського управління Головного управління Держпродспоживслужби у Сумській області посилити контроль за дотриманням карантинних заходів та громадського порядку по виконанню протиепідемічних обмежувальних заходів для «червоного» рівня епідемічної небезпеки.

Відповідно до пункту 3 постанови Кабінету Міністрів України від 09 грудня 2020р. № 1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширення на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19» (в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 22 березня 2021р. № 230) комісією прийнято рішення ввести на території Липоводолинської селищної ради ряд карантинних обмежень, ознайомитися з якими можна  в протоколі, що додається.

Шановні жителі Липоводолинської громади! Пам’ятайте! Щоб уникнути захворювання на коронавірусну інфекцію, уберегти себе та своїх близьких, дотримуйтеся основних правил:  

– ретельно мийте та дезінфікуйте руки;

– носіть захисну маску в громадських місцях;

– уникайте великого скупчення людей та дотримуйтеся соціальної дистанції.

Протокол засідання селищної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь