A A A K K K
для людей із порушенням зору
Липоводолинська громада
Сумська область, Роменський район

СПІЛЬНИМИ ЗУСИЛЛЯМИ ГРОМАДИ ЗРОБИМО НАШЕ СЕЛИЩЕ ЧИСТІШИМ!

Дата: 17.03.2021 15:53
Кількість переглядів: 525

Фото без описуЧистота – це чи не найголовніший атрибут затишного й комфортного населеного пункту.

На території селища Липова Долина працівниками з благоустрою селищної ради вже сім років поспіль здійснюється вивезення твердих побутових відходів з приватного сектору. Вивезення здійснюється відповідно до графіка – кожного третього вівторка місяця. 16-17 березня 2021 року проведено збір твердих побутових відходів з приватного сектору селища Липова Долина. Кількість вивезеного сміття становила 60 м3.

Приємно відзначити, що з кожним роком кількість жителів, що скористалися даною послугою зростає. Якщо в 2014 році було зібрано 62 м3 ТПВ, то в 2020 році ця цифра становила 820 м3. Загалом за ввесь період надання послуги (з квітня 2014 року по грудень 2020 року) вивезено 2914 м3 твердих побутових відходів. Зазначимо, що вивіз зібраного сміття здійснюється за сприяння директора ТОВ «Мрія» І.М. Чайки, який постійно надає транспортний засіб для проведення даних робіт.

Шановні жителі селища Липова Долина! Абоненти приватних секторів у дні, коли проводиться збір ТПВ зможуть залишати мішки та пакети із сміттям біля своїх домоволодінь. Це не стосується жителів багатоквартирних будинків, які вже мають договір на послугу ТПВ. Звертаємо увагу, що сміття повинно бути запаковане в мішки, коробки і т.д. Сподіваємося на усвідомлення кожним жителем селища значимості даного питання та право кожного жити в чистому, здоровому та незабрудненому середовищі.

Окремо, хочемо звернутись і до тих «сумлінних» жителів нашої громади, які шукають місце у лісі або на березі річки чи на узбіччі дороги, щоб викинути своє сміття, адже це простіше, ніж вивозити його на спеціальне звалище, або скористатися безкоштовною послугою щомісячного збору відходів. Звертаємо вашу увагу, що з дитинства людина має знати, що процес розпаду викинутої пластикової пляшки триває близько 100 років, а викинутий недопалок - 3-11 років. Крім того, кожної весни працівники установ та організацій у боротьбі за чисте довкілля у нашій громаді вигрібають сміття у лісах, ярах, узбіччях та на березі річки. Кожен з нас має розуміти свою відповідальність перед нащадками, які отримають у спадок нашу землю.

Будьте активними та повідомляйте про несанкціоновані смітники та людей, які викидають непотріб у невстановленому для цього місці! Чистота громади – справа спільна для всіх і кожного!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь