A A A K K K
для людей із порушенням зору
Липоводолинська громада
Сумська область, Роменський район

ВРУЧЕННЯ МЕДАЛІ ТА ДИПЛОМУ СТИПЕНДІАТКІ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ

Дата: 05.03.2021 19:46
Кількість переглядів: 531

У переддень свята 8 Березня відбулася урочиста зустріч  селищного голови  Володимира  ШТАНЬКА з творчо обдарованою ученицею 10 класу Липоводолинської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів, вихованкою Будинку для дітей та юнацтва Анною ФЕСУН та її мамою. На зустрічі були присутні заступник селищного голови Липоводолинської селищної ради з питань діяльності виконавчих органів ради Ольга ХИЖНЯК, секретар селищної ради Ростислав САВЧЕНКО,  начальник відділу освіти, молоді та спорту Липоводолинської селищної ради Юлія ШАПРАН та учитель фізики Липоводолинської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів, керівник гуртка Будинку для дітей та юнацтва Світлана ТИМОШЕНКО.

Очільник громади вручив Анні Диплом І ступеня та медаль за перемогу в  ІІІ етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів – членів Малої Академії Наук України та квіти. Побажав удачі та зробити правильний вибір майбутнього життєвого шляху, впевненості на шляху до нових звершень та перемог. Особливі слова подяки звучали в адресу мами, Ольги Олексіївни, за виховання такої талановитої дитини та вчителя, Світлани Олександрівни, яка підготувала ученицю, стипендіатку президента України, до конкурсу.

Зустріч пройшла у приємній невимушеній обстановці за чаюванням. Аня поділилася своїми враженнями від участі у Всеукраїнському конкурсі-захисті науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України та планами на майбутнє.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь