A A A K K K
для людей із порушенням зору
Липоводолинська громада
Сумська область, Роменський район

ПИТАННЯ ГОТОВНОСТІ КНП «ЛИПОВОДОЛИНСЬКА ЛІКАРНЯ» ДО УКЛАДЕННЯ ДОГОВОРУ З НАЦІОНАЛЬНОЮ СЛУЖБОЮ ЗДОРОВ’Я УКРАЇНИ – ПРІОРИТЕТНЕ В ПЛАНІ РОБОТИ НА НАЙБЛИЖЧИЙ ПЕРІОД

Дата: 02.03.2021 10:10
Кількість переглядів: 584

Фото без описуСелищний голова Володимир ШТАНЬКО провів нараду з головним лікарем комунального некомерційного підприємства «Липоводолинська лікарня» Олексієм БАДІОНОМ з питань укладення угод з Національною службою здоров’я з 1 квітня 2021 року та виконання державних будівельних норм для маломобільних груп населення.

Учасниками наради обговорено перспективи розширення переліку платних послуг комунальним некомерційним підприємством «Липоводолинська лікарня» для  покращення надання медичних послуг жителям громади.

Головний лікар Олексій БАДІОН проінформував, що підприємством здійснюються економічні розрахунки фінансування наявних пакетів медичних послуг,  які заклад охорони здоров'я може обирати для контрактування з Національною службою здоров’я України. Наразі вирішуються проблемні питання, які необхідно усунути протягом березня 2021 року для укладання договорів з Національною службою здоров’я.

Селищна рада, як засновник комунального некомерційного підприємства «Липоводолинська лікарня», стурбована ситуацією, що склалася і працює над максимальним збереженням штатної чисельності закладу, в якому будуть надаватися необхідні медичні послуги для населення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь