A A A K K K
для людей із порушенням зору
Липоводолинська громада
Сумська область, Роменський район

У ЛИПОВОДОЛИНСЬКІЙ ГРОМАДІ ПРОВЕЛИ ГРОМАДСЬКЕ ВІЧЕ ПАМ’ЯТІ ДО ДНЯ ГЕРОЇВ НЕБЕСНОЇ СОТНІ

Дата: 20.02.2021 17:47
Кількість переглядів: 500

Фото без описуСім років тому відбулися події, які назавжди закарбувалися в серці кожного українця. Революція Гідності стала переломним етапом в історії української державності. Події на Майдані довели незламність та відвагу українських патріотів, які ціною власного здоров’я і життя відстояли майбутнє нашої держави, ставши символом нескореності та сили українського духу. 

Липоводолинська громада вшановує пам'ять Героїв Небесної Сотні. Сьогодні, 20 лютого 2021 року, біля пам’ятного знаку воїнам, що віддали свої життя за Україну, відбулося громадське віче пам’яті Героїв Небесної Сотні та 6-ї річниці проведення Дебальцівської операції за участю секретаря селищної ради Ростислава САВЧЕНКА, представників Липоводолинського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, установ та організацій, учасників АТО, громадськості.

«Сьогодні ми разом із усією Україною вшановуємо відвагу, силу духу і стійкість громадян, які віддали свої життя під час Революції Гідності. Адже вони захищали ідеали демократії, відстоювали права і свободи людини та європейське майбутнє України. 107 розстрілляних Героїв Небесної Сотні – це страшна ціна нашій гідності та праву бути українцями», - зазначив у своєму виступі Ростислав САВЧЕНКО.

Усі присутні хвилиною мовчання вшанували пам'ять загиблих під час подій 2014-го. На знак пам’яті про героїв, які віддали свої життя за Свободу та Гідність нашої держави, учасники заходу здійснили покладання квітів до пам’ятного знаку воїнам, що віддали свої життя за Україну та пам’ятного знаку «Борцям за волю та незалежність України».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь