A A A K K K
для людей із порушенням зору
Липоводолинська громада
Сумська область, Роменський район

ПРИВІТАННЯ ЛИПОВОДОЛИНСЬКОГО СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ ВОЛОДИМИРА ШТАНЬКА З ДНЕМ СОБОРНОСТІ УКРАЇНИ!

Дата: 22.01.2021 09:29
Кількість переглядів: 305

Фото без описуШановні жителі Липоводолинської громади!

Прийміть найкращі привітання з нагоди найвеличнішого свята українського народу  – Дня соборності України! Це свято нагадує нам, і, особливо підростаючому поколінню, що Україна не розділена, що немає окремої Східної і Західної України, а що у нас єдина держава і ми - єдиний народ!

Ми врешті усвідомили, що ніхто, окрім нас самих, українців, не буде захищати нашу державу, будувати дороги, розвивати економіку, закладати фундамент для щасливого майбутнього наших дітей та онуків.

Попри всі виклики та негаразди, ми будуємо нову державу – сильну, успішну, європейську Україну, про яку так мріяли цілі покоління українців. 

Перед нами ще довгий і непростий шлях до омріяної мети. Ще багато викликів і перешкод доведеться здолати. І лише від нашої згуртованості, єдності та взаємної відповідальності залежить, як швидко постане сильна, успішна Україна.

Я вкотре хочу всіх закликати до єдності, бо коли ми будемо єдиними і згуртованими, стояти плече в плече, лише тоді спільними зусиллями зможемо досягти головної мети. Тільки тоді ще міцніше утвердиться Соборність України.

Бо тільки разом – ми сильні. Тільки разом – ми нація. І лише в єдності, любові та порозумінні зможемо збудувати самодостатню, вільну, європейську державу.

Бажаю кожному жителю нашої громади міцного здоров'я, миру, злагоди, сил та натхнення, нових досягнень на благо рідної Липоводолинщини і України в цілому! Нехай державницька діяльність кожного з нас позначається світлими справами, спрямованими на розвиток і зміцнення регіону, на добробут і розквіт духовності жителів нашого краю!

Зі святом Соборності!

Слава Україні!

 

З повагою

Липоводолинський селищний голова                                                                        Володимир ШТАНЬКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь