A A A K K K
для людей із порушенням зору
Липоводолинська громада
Сумська область, Роменський район

ГРОМАДСЬКІ ОБГОВОРЕННЯ ПРОЄКТУ СТРАТЕГІЇ РОЗВИТКУ ЛИПОВОДОЛИНСЬКОЇ ОТГ ДО 2027 РОКУ

Дата: 02.10.2020 11:43
Кількість переглядів: 625

Фото без описуВідповідно до розпорядження селищного голови від 01.10.2020 р. № 171 «Про проведення громадських обговорень проєкту «Стратегії розвитку Липоводолинської об’єднаної територіальної громади на 2020–2027 роки» проводяться громадські обговорення проєкту Стратегії розвитку та Плану заходів із її реалізації на 2020–2023 роки.

Ми розраховуємо на Ваші зауваження, коментарі та пропозиції. Вони дозволять доповнити або розширити можливі напрямки розвитку громади, включаючи конкретні проєктні ідеї Плану заходів із реалізації стратегії.

Нам важливо почути думки кожного мешканця громади, який прагне долучитись до публічного обговорення проєкту Стратегії (завантажити    додаток 1   додаток 2    додаток 3) та першого плану заходів із її реалізації (завантажити      додаток). Крім цього, друкований текст можна переглянути у Липоводолинській селищній раді та в адміністративних будинках в.о. старост населених пунктів громади.

Просимо Вас до 01 листопада 2020 року включно на електронну адресу надсилати свої зауваження чи пропозиції із зазначенням контактних даних згідно формуляру (завантажити) або (та) у формі картки технічного завдання проєктної ідеї (завантажити).

Контактною особою з питань проведення громадських обговорень є начальник відділу економічного розвитку Липоводолинської селищної ради Шапран Надія Іллівна (тел. 51469).

В подальшому робочою групою усі зібрані матеріали будуть опрацьовані та систематизовані у єдиний документ, та передані на розгляд сесії селищної ради для затвердження.

Нагадаємо, що підготовка цього важливого документу проходила за участю представників адміністративних одиниць, що увійшли до складу Липоводолинської об’єднаної територіальної громади, депутатів, представників підприємств, установ, незалежно від форм власності, приватних підприємців, громадських активістів, фахівців та посадових осіб органу місцевого самоврядування.

У результаті роботи зі стратегічного планування розвитку Липоводолинська об’єднана територіальна громада отримає документ, завдяки якому зможе раціонально організувати свою діяльність та стратегічно розподілити ресурси.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь