A A A K K K
для людей із порушенням зору
Липоводолинська громада
Сумська область, Роменський район

ГРОМАДА ЗАБЕЗПЕЧУЄ МЕШКАНЦЯМ ДОСТУП ДО ІНТЕРНЕТУ

Дата: 12.08.2020 09:09
Кількість переглядів: 383

Фото без описуЛиповодолинська селищна рада постійно звертає увагу на задоволення потреб  жителів громади, змістовного її відпочинку.  Заходи з покращення доступу до мобільного інтернету один з напрямків  цієї роботи.

Сьогодні багато хто з нас користується інтернетом за допомогою ноутбуків чи смартфонів. Для зручності в багатьох публічних місцях (кафе, барах, готелях, торговельних центрах та навіть трамваях) є можливість скористатися Wi-Fi і без проблем подивитися на прогноз погоди, перевірити електронну пошту, чи надіслати щось у Фейсбук, Інстаграм чи твіттер.

Покриття території громади швидкісним інтернет зв’язком все ще далеке від ідеалу. Забезпечити вільний доступ до мобільного інтернету населення України в найвіддаленіших містах і селах країни – одне з завдань, над яким працює керівництво держави.

У зв’язку з цим за домовленістю керівництва селищної ради з ТОВ "ІНТЕРНЕТ ПРОВАЙДЕР "ФАЙБЕРЛІНК" проведені роботи по встановленню інтернет зв’язку на площі Соборній в смт Липова Долина, зокрема встановлено безкоштовну точку доступу Wi-Fi,  яка має дуже хороший сигнал покриття прилеглої території. Точка доступу Wi-Fi відкрита для підключень користувачів без авторизації. На точку подано фіксований Інтернет-канал, який розділяється серед усіх користувачів, які підключилися до даної точки.

Таким чином це дасть хорошу можливість змістовно  проводити  вільний час людям різного віку, роз­вивати їх здібності та задовольняти потреби у самовизначенні.  Це хороша новина для всіх жителів селища та його гостей.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь