Липоводолинська громада
Сумська область, Роменський район

ЛИПОВОДОЛИНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СЕКТОР ФІЛІЇ ДЕРЖАВНОЇ УСТАНОВИ «ЦЕНТР ПРОБАЦІЇ» В СУМСЬКІЙ ОБЛАСТІ ІНФОРМУЄ ГРОМАДЯН ПРО ПОСЛАБЛЕННЯ КАРАНТИНУ ТА РЕЖИМ РОБОТИ З КЛІЄНТАМИ ПРОБАЦІЇ!

Дата: 10.06.2020 14:32
Кількість переглядів: 483

Фото без описуВідповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 20 травня 2020 р. №392 «Про встановлення карантину з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, та етапів послаблення протиепідемічних заходів»

З 25 травня автостанція смт. Липова Долина відновила свою роботу.
Вийшли у рейси міжрайонне автосполучення відповідно до затвердженого графіку руху та враховуючи Постанову Головного державного санітарного лікаря України від 21.05.2020 №23 «Про затвердження Тимчасових рекомендацій щодо організації протиепідемічних заходів при наданні послуг з перевезення пасажирів на період карантину у зв`язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19).»

Чергові послаблення дають можливість працювати Липоводолинському районному сектору з питань пробації за звичним графіком. Незмінним поки що залишається дотримання масочного режиму та дотримання дистанції при відвідуванні органу пробації.

У зв’язку з відновленням роботи автосполучення клієнти пробації мають можливість своєчасно прибути до органу пробації та виконати покладені на них обов’язки.

Бережіть себе і своїх рідних, не панікуйте, користуйтесь тільки офіційними джерелами масової інформації!

 
 

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь