Липоводолинська громада
Сумська область, Роменський район

КОНКУРС НА ЗАМІЩЕННЯ ВАКАНТНИХ ПОСАД

Дата: 14.02.2020 15:46
Кількість переглядів: 629

Липоводолинська селищна рада відповідно до статті 10 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування» оголошує конкурс на заміщення вакантних посад:

  • Начальника відділу економічного розвитку  Липоводолинської селищної ради

Особи, які бажають взяти участь у конкурсі на заміщення вакантної посади начальника відділу економічного розвитку  Липоводолинської селищної ради, повинні мати вищу освіту   не нижче ступеня магістра, спеціаліста  за фінансово -  економічним спрямуванням, стаж роботи на службі в органах місцевого самоврядування або на посадах державної служби або досвід роботи на керівних посадах  не  менше 2-х років або стаж роботи за фахом не  менше 2-х років, вільно володіти українською мовою та комп’ютерною технікою. До участі у конкурсі допускаються особи, які відповідають заявленим кваліфікаційним вимогам,  не перебувають під судом і слідством, не притягувалися до кримінальної або адміністративної відповідальності за вчинення корупційних правопорушень.

  • Державного реєстратора  відділу державної реєстрації Липоводолинської селищної ради  (2 посади)

Особи, які бажають взяти участь у конкурсі на заміщення вакантної посади державного реєстратора   відділу державної реєстрації    Липоводолинської селищної ради, повинні мати  вищу   освіту за спеціальністю «Правознавство»,  стаж роботи  у сфері права не менше 3-х років або на посаді державного реєстратора чи виконання функцій державного реєстратора не менше  одного року, успішне проходження спеціальної перевірки діяльності державного реєстратора в Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно та Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань в порядку здійснення контролю, визначеному Кабінетом Міністрів України (для осіб, які до призначення на посаду державного реєстратора або виконання функцій державного реєстратора виконували функції державного реєстратора, перебуваючи у трудових відносинах з іншим суб’єктом державної реєстрації), вільно володіти українською мовою та комп’ютерною технікою. До участі у конкурсі допускаються особи, які відповідають заявленим кваліфікаційним вимогам,  не перебувають під судом і слідством, не притягувалися до кримінальної або адміністративної відповідальності за вчинення корупційних правопорушень.

  •  Начальника відділу архітектури та житлово – комунального господарства Липоводолинської селищної ради

Особи, які бажають взяти участь у конкурсі на заміщення вакантної посади начальника відділу архітектури та житлово – комунального господарства Липоводолинської селищної ради, повинні мати вищу  архітектурну освіту та стаж організаційної і професійної роботи за фахом у сфері містобудування та архітектури не менше 5 років, вільно володіти українською мовою та комп’ютерною технікою. До участі у конкурсі допускаються особи, які відповідають заявленим кваліфікаційним вимогам,  не перебувають під судом і слідством, не притягувалися до кримінальної або адміністративної відповідальності за вчинення корупційних правопорушень.

  • Головного спеціаліста (інспектора)  відділу архітектури та житлово-комунального господарства Липоводолинської селищної ради

Особи, які бажають взяти участь у конкурсі на заміщення вакантної посади головного спеціаліста (інспектора) відділу архітектури та житлово – комунального господарства Липоводолинської селищної ради, повинні мати вищу юридичну освіту   не нижче ступеня бакалавра,  стаж роботи за фахом на службі в органах місцевого самоврядування або державній службі не менше 1 року або стаж роботи за фахом в інших сферах управління  не менше 2 років,вільно володіти українською мовою та комп’ютерною технікою. До участі у конкурсі допускаються особи, які відповідають заявленим кваліфікаційним вимогам,  не перебувають під судом і слідством, не притягувалися до кримінальної або адміністративної відповідальності за  вчинення корупційних правопорушень.

З повним переліком документів, необхідних для участі у конкурсах та умовами проведення конкурсів можна ознайомитися у Липоводолинській селищній раді за адресою: смт Липова Долина, вулиця Роменська,10 або за телефоном 5-12-71.

Строк подачі документів   до 16 березня 2020 року включно.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь