A A A K K K
для людей із порушенням зору
Липоводолинська громада
Сумська область, Роменський район

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ СЕЛА ПОБИВАНКА

Дата: 22.05.2020 15:16
Кількість переглядів: 7886

Шановні  мешканці  села   Побиванка! Прийміть найщиріші вітання з нагоди  Дня  села! Сьогодні у  житті кожного, кого доля поєднала з Побиванкою особливий день. День села – це свято єднання. Саме в такі моменти ми пробуджуємо в своїх серцях любов і гордість за свою малу батьківщину, сповнюємося відчуттям єдиної родини. Побиванка – це невеликий охайний населений пункт, який  здавна славився неповторною  культурною та трудовою спадщиною, своїми працьовитими людьми.

У  селі   Побиванка зареєстровано 274  жителі. Найстаршій жительці виповнилося 93 роки це — Варвара  Гнатівна Лоцко, виховала трьох дітей, має шість внуків, троє правнуків. А Максим Литовка, який народився 23 березня 2020 року, є наймолодшим  жителем села.

22 травня вважається храмовим святом для побиванців, а саме 22 травня православний світ  вшановує Святого Миколу Чудотворця. Традиційно цього дня ми відзначаємо   наймолодшого Миколу, яким вже кілька років поспіль є Микола Котенко,  і найстаршого Миколу – цього року  це 72 річний   Микола  Іванович Білоус. Побажаємо ж нашим Миколам міцного здоров'я та заступництва Святого Миколи.

Зразкове утримання подвір’я у родини  Олексія  та  Надії Бойко, провулок І-й Садової, 8  села Побиванка.

На весільний рушник 40 років тому стали подружжя Миколи та Ніни Лоцко, Людмили та  Івана Котенко, а 50 років тому доля об’єднала Марію та  Миколу Власенків.

Особлива шана та подяка людям старшого покоління, чия мудрість та життєвий досвід нині допомагають молодому поколінню  відроджувати рідне село та підтримувати славетні традиції свого народу.

Ювілейні дні народження цього року святкують: 85 років відзначив Михайло Олійник, 80 років — Ганна Котенко, 70 років — Іван Власенко, Ганна Власенко, Віра Шкробот, Марія Литовка, Ганна Воронько, 65 років — Анатолій Коваленко, Надія Тарімєнє, 60 років — Ніна Тимошенко, Василь Клець, Олександр Сороченко.

Були побиванці і в гарячих точках Чехословаччини — Іван Посенко. Брали участь у ліквідації  аварії на Чорнобильській атомній електростанції - Іван та Олександр Котенки.

Не зважаючи на організаційні та фінансові навантаження у зв'язку з об'єднанням громад нам вдалося повністю замінити пам'ятник загиблим воїнам у Другій світовій війні, що в центрі населеного пункту, відремонтувати фойє та сцену Побиванського сільського клубу.

Фінансову підтримку населеному пункту та жителям села надає підприємство ТОВ «Мрія», директор Іван Чайка  та фізична особа підприємець Володимир Спиця.

 Не відмовляючись від своєї історії, ми повинні поважати і берегти надбане старшим поколінням, бути оптимістами і пишатися тим, що живемо у великій, дружній, талановитій і працьовитій родині, бути впевненими, що завдяки наполегливій праці, сумлінню, людській мудрості наш рідний край стане квітучим, соціально і економічно стабільним, а всі жителі села щасливими і заможними.

Тож бажаємо Вам, шановні побиванці, зберегти своє село. Нехай народжуються і підростають діти, спокійно і захищено почуваються люди похилого віку. А ми, будемо робити все від нас залежне, аби допомогти вам у цьому. Адже саме покращення якості життя та добробуту людей – основне наше завдання.       

Бажаємо жителям Побиванки, перш за все, миру, міцного здоров’я, родинного щастя, благополуччя і здійснення найзаповітніших мрій. Хай кожен наступний день буде зігрітий добром і теплом, повагою та порозумінням рідних і близьких. А  Побиванці - процвітання, стабільності та розвитку. Бути і надалі вічно квітучим і красивим селом, де життя кожної людини, кожної родини наповнюється  радістю і надією на краще!

 

З повагою                                

Селищний голова                                                                                                           Сергій НИЩЕТА

Депутат Липоводолинської селищної ради  сьомого скликання                           Аліна РУДАКОВА



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь