A A A K K K
для людей із порушенням зору
Липоводолинська громада
Сумська область, Роменський район

1939-1945. ПАМЯТАЄМО. ПЕРЕМАГАЄМО.

Дата: 09.05.2020 12:57
Кількість переглядів: 401

Фото без описуЩороку  9 травня  на Липоводолинщині, в тому числі на площі Соборній селища відбувалися урочисті мітинги та концертні заходи з нагоди відзначення чергової річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939-1945 років.

Цьогоріч, враховуючи карантинні обмеження, відповідні заходи проходять без участі широкого кола громадськості. Проте незмінною залишається наша шана героям-переможцям у найстрашнішій в історії людства війні. Адже ця трагедія не оминула жодної  Липоводолинської родини, яка не дочекалась додому когось із своїх рідних.

На знак вдячності та поваги до нині живих ветеранів, пам'яті за загиблими і тими, хто повернувся з поля бою та, на жаль, не дожив до наших днів, сьогодні відбулося покладання квітів  до пам’ятників загиблих воїнів.

В даному заході взяли участь:  селищний голова Сергій НИЩЕТА, секретар селищної ради Ростислав САВЧЕНКО, голова районної державної адміністрації Іван ЯРЕМЕНКО, голова районної ради Віктор ЛИТВИНЕНКО, заступник голови районної державної адміністрації Володимир ГРИЦАЙ, заступник голови районної ради Олександр Кльоп, начальник Липоводолинського відділення поліції Олександр ГРЕСЬ, голова районної організації ветеранів України Микола ЛІСНЕНКО, депутат районної ради Петро БЕЛЬМАС.

Присутні хвилиною мовчання  вшанували пам'яті всіх тих, хто в боротьбі  із  нацистськими  окупантами  пожертвував власним життям заради світлого майбутнього  наступних поколінь нашої держави.

 Український народ зробив вагомий внесок у перемогу Антигітлерівської коаліції над нацистами та союзниками гітлерівської Німеччини. Війна не припинялася на території  України 1225 днів і ночей і була ареною жорстоких кровопролитних боїв. Тисячі воїнів - липоводолинців пройшли горнило Другої світової,  багато  загинуло на полях боїв. Вічна їм пам’ять і наша вдячність за Перемогу!

Тож, дорогі земляки! Зупинімо сьогодні на хвильку свої повсякденні справи і вклонімося священним могилам загиблих і святим місцям на честь переможців, подякуймо нашим ветеранам за школу патріотизму, любові до своєї Вітчизни та уроки мужності, наполегливості і витримки.

Пам'ять тих, хто віддав життя за рідну землю, сотень тисяч земляків, які мужньо боролися на фронтах, самовіддано працювали на підприємствах у тилу, усіх жертв страшної війни, тих, хто день за днем наближав Перемогу у Другій світовій війні вшанували  у  старостинських округах  Липоводолинської ОТГ.

Провели покладання квітів до пам'ятників загиблим воїнам з нагоди 75-тої річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

 

Слава Україні та її Героям!

Пам’ятаємо. Перемагаємо! 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь