A A A K K K
для людей із порушенням зору
Липоводолинська громада
Сумська область, Роменський район

ВОНИ ВІДСТОЯЛИ МИР

Дата: 08.05.2020 11:20
Кількість переглядів: 378

Все менше й менше залишається ветеранів  Другої світової війни. З кожним роком все далі від нас той пам’ятний День Перемоги. Друга світова залишила слід у житті, практично, кожної укра­їнської родини. Ось чому День Перемоги був і зали­шається для нас не тільки великим святом, а й хо­рошим приводом сказати слова подяки тим, хто від­стояв мир на рідній землі для майбутніх поколінь.

Хоч всі ми живемо в умовах карантину, та все ж традиційно, у переддень світлого і величного Дня Перемоги селищний голова Сергій НИЩЕТА, голова районної державної адміністрації  Іван ЯРЕМЕНКО, голова районної ради  Віктор ЛИТВИНЕНКО, голова районної організації ветеранів України Микола ЛІСНЕНКО зустрілися з ветеранами  Другої світової війни та привітали з 75 - ю річницею Перемоги над нацизмом в Другій світовій війні,  вручили вітальні листівки та продуктові набори.

Вітаючи сивочолих героїв, посадовці дякували їм за мужність, за те, що витримали тягар війни і повернувшись, самовідданою працею розбудовували народне господарство. За те, що відвоювавши країну у ворога, дали можливість наступним поколінням жити, творити, ростити дітей під мирним небом. Бажали їм добра, міцного здоров’я на довгі літа, мирного неба над головою, щастя та злагоди, подякували за стійкість і мужність, за те, що пройшовши крізь спалахи вогняних років, є людьми, гідними прикладу.

Ветерани, в свою чергу, ділилися спогадами про воєнні роки та щиро дякували за увагу!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь