A A A K K K
для людей із порушенням зору
Липоводолинська громада
Сумська область, Роменський район

ЛИПОВОДОЛИНСЬКА ГРОМАДА ПРИЙМЕ УЧАСТЬ У АКСЕЛЕРАЦІЙНІЙ ПРОГРАМІ «U-LEAD З ЄВРОПОЮ» ВІД SOCIALBOOST ТА МІНЦИФРИ «ГРОМАДА 4.0»

Дата: 16.03.2023 11:23
Кількість переглядів: 94

Фото без описуГромада 4.0 — це п’ятимісячна акселераційна програма для представників органів місцевого самоврядування, яка допоможе створити та імплементувати диджитальні проєкти для громад задля забезпечення стійкості під час війни та потреб відбудови у майбутньому. Учасники програми Громада 4.0 приєднаються до всеукраїнського руху цифрової трансформації та виведуть роботу громад на новий рівень, впроваджуючи вже існуючі технології та розробляючи нові диджитал-рішення.

У лютому 2023 року Липоводолинська громада подала заявку на участь у даній програмі та пройшла відбір. Сьогодні робоча група представників громади прийняла участь у онлайн-трансляції старту програми «Акселератор цифрової стійкості «Громада 4.0». Також цього дня відбувся перший воркшоп, який складався з практичних вправ та введення в методологію дизайн-мислення.

Що дасть нашій громаді даний проект: забезпечить експертну підтримку у створенні проєктів цифрової трансформації, допоможе підвищити потенціал та надасть менторський супровід протягом 5-місячної акселерації. Попри виклики воєнного часу громаді потрібно підтримувати сталий розвиток, працювати в умовах дефіциту бюджету та продовжувати процеси цифровізації, розпочаті ще до війни. Програма передбачає використання вже наявних технологій та розробку нових рішень.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь